PROJECTE HOSTALERIA - Cuina Mediterrània
14006
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14006,theme-bridge,bridge-core-2.5.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

TOTS ELS CONCURSOS GASTRONÒMICS EN CUINA MEDITERRÀNEA

El COVID ha detés el temps, ha aturat els concursos gastronòmics de tot el territori l’any 2020 i 2021 (llevat del concurs de Sueca que es celebra el 12 de setembre del 2021 amb totes les mesures de seguretat). Per descomptat, no volem que quede en l’oblid i hem de fer un esforç per ensumar i tastar els plats més tradicionals de la terreta.

Posar en valor la gastronomia tradicional i que siga senya d’identitat de la comarca on s’organitze.

Cuina Mediterrànea és l’essència d’unes jornadas gastronòmiques que arrancaran a finals de setembre durant quatre setmanes, per promocionar els restaurants que posen en valor la gastronomia tradicional dels divuit concursos gastronòmics que han decidit ajornar-se fins tenir plena seguretat per gaudir d’ells. 

A més a més, en Cuina Mediterrànea posarem en valor i promocionarem els indrets de cada territori. Menjar-se una “Fideuà” de Gandia i gaudir de les seues platges o una “Borreta” de Bocairent i descobrir les coves i pintures ancestrals, o una bona paella a la Valldigna a vora mar o guadint de les vistes de les muntanyes de Barx.

Tots unit per la gastronomia.

Amb la col.laboració de Patronat de Turisme de la Diputació de València

Iniciativa pionera que l’associació cultural i gastronómica «Gastrovall» empren per potenciar el turisme i activar l’hostaleria front les mesures covid, baix el lema d’una Hostaleria Segura, amb el propòsit de llançar-lo presencialment i en espai públic, en posteriors edicions.

«Tots units per la gastronomia» forma part de la integració de la diversitat gastronòmica, de l’hostaleria de tota la Comunitat Valenciana compromesa amb les premises d’un ús saludable amb productes de proximitat i de un Turisme Segur, Actiu i Responsable.

L’esforç del nostres restaurants per mantenir la tradició dins d’una cuina que evoluciona sense perdre l’essència, és la clau per promoure’ls i donar-los tot el nostre suport.

TOTS UNITS PER LA GASTRONOMIA

Qué coneixes de les Coques d’Oliva? Sabies que gràcies al seu origen exiteix la pizza italiana?

Si parlem de la Borreta típica de Bocairent, sabries identificar els ingredients que la componen?

Sabies que la Fideuà de Gandia és un plat que va surgir per no tenir arròs?

Sabies que la Paella Valenciana de la comarca de la Valldigna/Safor incorpora dos ingredients clarament tradicionals i que la diferencien de la paella de l’Horta?

En quin any es va deixar de fer el Concurs d’arròs al forn de Xátiva?

Teodoro Llorente, poeta valencià, al 1892 va dedicar un poema a un dels arrossos de la terreta… sabries dir-nos quin és?

Sabies que’l putxero es pot servir amb fideus o amb arròs, i els ingredients poden variar d’una zona a una altra, encara que totes elles tenen les típiques pilotes i uns bons cigrons

Una iniciativa que convida a conèixer la nostra Comunitat Valenciana, de manera segura i activa, i que podrà descobrir en www.femterreta.org

Un turisme gastronòmic que crea vincles amb altres comarques, que unifica sinergies, que creguin valor i, en definitiva, que sumen.

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

FACEBOOK

CONEIXES LES RECEPTES DELS 18+1 CONCURSOS GASTRONÒMICS?

Hem recabat tota la informació, ingredients, preparació, curiositats… perquè conega de prop la gastronomia de la terreta, tradicional i de proximitat.

 

També els guanyadors de tots els concursos, fotografies, videos… per rememorar el que prompte farem de nou realitat.

q

UNA HOSTALERIA UNIDA

Projecte gastronòmic pioner que acull la gastronomia d’altres comarques per a ser cuinades a foc lent per l’Hostaleria de tota la Comunitat Valenciana

Awesome Portfolio Layouts

18 concursos gastronòmics, 18 receptes, una hostalaria segura i unes jornades gastronòmiques

Retina Ready

Jornades gastronòmiques que arranquen a finals de setembre fins tot el mes d’octubre.

User Friendly

Una restauració preparada per cuinar i oferir als seus clients, tota la gastronomia tradicional de la terreta.

Fully Customizable

Una hostaleria segura i reinventada que ha fet front i s’ha adaptat a una nova realitat.

100% Responsive Layout

Un projecte pioner que posa èmfasi sobre el turisme de cada comarca on se celebra el concurs gastronòmic.

Custom Menus

Un projecte que ha de mirar cap a altres edicions, en espai públic, per a fer-lo extensible a la ciudadania.

A %d blogueros les gusta esto: